Около 25-годишна възраст се появяват първите признаци на стареене – мимическите линии стават видими, намалява степента на хидратация на кожата и тя започва постепенно да губи своята еластичност.

След 45-годишна възраст, кожата изтънява значително, синтезът на колаген и еластин се забавя. Тези изменения зависят до голяма степен от индивидуалните особености, начина на живот и полаганите грижи.

Дермалните филъри на основата на хиалуроновата киселина са специално разработени да се борят с първите видими признаци на стареенето на кожата, да запазят нейния здрав и младежки вид. Те представляват бързо, ефикасно и лесно решение на проблеми като бръчки и гънки на лицето – назолабиални гънки, бръчки на челото, около очите и др.

Основно приложение на хиалуроновите филъри в съвременната дерматология и естетична дентална медицина е корекция на устни, скули, брадичка – контур или допълнителен обем.

Използват се успешно при нужда от цялостна хидратация на кожата, за дълготрайно запазване на нейния свеж и сияен вид.

Естетичните процедури с хиалуронови филъри, извършвани от нужните специалисти и посредством техниките на инжектиране, се смятат за най-безопасни и неинвазивни за кожата. Задържането на получения резултат варира от 6 до 12 месеца, в зависимост от индивидуални и поведенчески фактори.

 

Приемам моите лични данни да бъдат използвани от Rai-Dent за потвърждение на записването ми.