Политика за поверителност

 

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: „РАЙ-ДЕНТ-АИПДП- ИП“ ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ : 203106459

Aдрес: ул. РОДЕН КЪТ 8, ж.к. ОВЧА КУПЕЛ

E-mail: raident@raidentbg.com

Телефон.: 02/ 952 39 13

 

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява RaiDentBG.com

При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес

При издаване на фактура – Име на фирма, МОЛ, ЕИК, Адрес на регистрация

 

Срок на съхранение на личните Ви данни

„РАЙ-ДЕНТ-АИПДП- ИП“ ЕООД съхранява всички лични данни за период от 1 година/и или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

 

Предаване на вашите лични данни за обработване

RaiDentBG.com индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics
  • SuperHosting.bg (хостинг услуга)

 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)

Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни с изпращането на имейл на адрес XXXXX@raidentbg.com. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

 

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

RaiDentBG.com използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

 

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Чрез тях например установяваме правилния език, на които да визуализираме сайта.

 

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт (Google Analytics), кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство, операционна система и др. Чрез тях ние не събираме никаква друга информация за вашите лични данни.

 

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, както и да запомняте предпочитания език на уеб сайта.

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от  браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.