Стоматологични услуги от Rai-Dent

Всички наши процедури се извършват без болка!*
Имплантологична хирургия
Имплантологична Хирургия

Поставянето на импланти е сред често практикуваните процедури в нашата клиника. Съвременните импланти са специални титаниеви винтове, които заместват липсващите зъби и не предизвикват алергии! Оперативното им поставяне е напълно безболезнено – протича под упойка. Дентатлната хирургия се занимава и с отстраняването на проблемни мъдреци – частично израстнали или непоникнали.

Детска стоматология
Детска стоматология

Подхождаме с особено внимание към правилното и навременно изграждане на хигиенни навици при децата. Млечните зъби са силно податливи на кариеси, затова детската усмивка се нуждае от профилактика при стоматолог поне два пъти в годината.

Естетична стоматология
Естетична стоматология

Красивата и хармонична усмивка работи за Вашето самочуствие, за ние знаем как да работим за постигането й. Поставянето на фасети и избелването на зъбите са основните манупулации в естетичната стоматология. След извършване на процедурата моментално се подобрява цялостната визия на пациента!

Ортодонтия
Ортодонтия

Красиво подредените зъби са цел на мнозина. Освен естетично удовлетворение и самочуствие, правилната подредба на зъбите носи облекчение на някои болки в устната кухина. Съвременните решения при ортодонтски проблеми са естетични, многократно по-бързи и ефективни. В най-добрия случай лечението трябва да започне в детска възраст, но много добри резултати се постигат и при пациенти в напреднала възраст. Стандартните варианти за успешно лечение са познатите на всички шини и брекети.

Протетика
Протетика

Съвременните технологии позволяват изработка на много фини и анатомично точни протези при пациенти с липсващи зъби. Гарантирани са естетиката и удобството. Протетичното лечение се избира индивидуално спрямо нуждите на пациента, като има голяма свобода в комбинирането на подвижно и неподвижно протезиране, съчетани с поставянето на импланти.

Пародонтология
Пародонтология

Не пренебрегвайте грижата за венците! Вредните навици и плаката могат да доведат до увреждане на венците и влошаване на цялостното орално здраве. Профилактиката и правилното лечение на евентуални венечни заболявания са изключително важни. Почистването на зъбите в домашни условия с четка, конец за зъби и вода за уста не заменя
редовните посещения при зъболекаря.

null
Ендодонтия

Ако не лекуваме навреме кариесите, последващото развитие на заболяването често достига сериозно и болезнено възпаление, изискващо специализирано ендодонтско лечение. Според размера на засегнатите тъкани, лечението завършва с пломба или корона… и разбира се, с моментално облекчение на болката!

Кариесология
Кариесология

Редица фактори указват влияние върху здравината на зъбния емайл. При отслабване на емайла, често се получава заболяване на повърхностния слой на зъба – кариес.
Превенцията от кариеси и тяхното навременно лечение предпазват от евентуални бъдещи усложнения на цялостното състояние на зъбите.

*При необходимост прилагаме локална анестезия (упойка) на лекуваното място, за да премахнем неприятното усещане по време на процедурата.

Запишете час

Обадете се на тел.: 02/ 952 39 13, 0896 65 58 50